Flexfind: Beter Zoeken en vervangen

Wat is FlexFind

Flexfind vergemakkelijkt het zoeken en vervangen in een hele werkmap. Voer de te zoeken tekst in en Flexfind toont een lijst met alle gevonden locaties. Klik op een gevonden object om deze te selecteren in Excel. Kies waar gezocht moet worden: werkmap, werkblad of geselecteerd bereik. Zoekt en vervangt ook in vrijwel alle objecten van Excel. Vraagt desgewenst om bevestiging van elke individuele vervanging binnen de gevonden tekst.

Flexfind add-in for Excel

Heb je ooit een bedrijfsnaam moeten vervangen in de titel van 25 grafieken? Of alleen het eerste cel adres in een reeks formules in plaats van allen? Of een deel van de koptekst moeten vervangen in 10 werkbladen? Of in je VBA macro's? Flexfind geeft je de mogelijkheid dat te doen.

Flexfind is gratis en werkt in in Excel 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019, 2021 en 365 in zowel 32 als 64 bits.

Mocht je Flexfind hebben kunnen waarderen, overweeg dan een donatie om toekomstige ontwikkelingen mogelijk te maken
Paypal donate button

Downloads

Lees: Excel add-ins fail to load

Huidige versie (Windows en Mac Excel, zowel 32 als 64 bit)

Flexfind  v5.3, build 624 (07 feb 2024, gedownload: 92.172 keer)

Dit is de versie voor Excel vanaf versie 2007 inclusief Mac Excel. Deze versie kan niet gebruikt worden met eerdere Excel versies.

Oudere Mac versie

Voor de Mac gebruikers die niet met de huidige versie kunnen werken is Flexfind 5.1 (gedownload: 8.776 keer) nog beschikbaar.

Recente wijzigingen

5.3 Build 624: Bug betreffende snelkoppelingen in andere objecten dan cellen gefixt. Zoeken in objecten buiten de "UsedRange"mogelijk gemaakt. De Gegevensvalidatie berichten en foutmeldingen toegevoegd.

Installatie Instructies

Download het juiste bestand middels een van bovenstaande koppelingen. Pak het zip bestand uit in een map naar keuze en open het bestand "Setup Flexfind.xls". Druk op de knop om te installeren.

Mochten er problemen zijn met installatie, lees dan deze pagina: Excel: Add-ins do not load


Vragen, suggesties en opmerkingen

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Gebruik dan dit formulier.

Mocht uw vraag niet direct relevant zijn voor deze pagina, maar een algemene Excel vraag betreffen, dan adviseer ik om deze hier te stellen: excelexperts.nl/forum/index.php.
Als u VBA code in uw commentaar plaatst, gebruik dan [VB] tags: [VB]Uw code[/VB].