Home Artikelen Index Links Nieuwsbrief

This page in EnglishHome > Artikelen Index > Besturingselementen >

Het gebruik van Besturingselementen

Conclusie

Excel is een uitermate flexibel instrument om analyses te doen en wat-als scenario’s door te rekenen. U gebruikt formules met één of meer invoer cellen om verschillende situaties door te rekenen. Om het werken met verschillende waarden en/of keuze opties te vergemakkelijken kunt u besturingselementen toevoegen aan uw bestand, waarmee het kiezen van de parameters van uw model aanmerkelijk wordt vereenvoudigd voor de gebruiker van uw bestand.

Met hulp van de besturingselementen kunt u het de gebruiker ook gemakkelijk maken bij het invoeren van gegevens en er tegelijk voor zorgen dat er minder kans op invoerfouten is. Voor "dagelijks" gebruik zijn de elementen van de formulieren balk het meest geschikt. Hebt u bepaalde opties nodig die niet met deze set mogelijk zijn, dan kunt u daarnaast gebruik maken van de elementen van de werkset besturingselementen.


 


Vragen, suggesties en opmerkingen

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Gebruik dan dit formulier.

Mocht uw vraag niet direct relevant zijn voor deze pagina, maar een algemene Excel vraag betreffen, dan adviseer ik om deze hier te stellen: excelexperts.nl/forum/index.php.

Uw naam (verplicht veld):

Uw e-mail adres (Niet verplicht, dit adres wordt alleen gebruikt om u te informeren wanneer uw commentaar geplaatst wordt)

Uw verzoek of commentaar (max 2000 karakters):

Als u VBA code in uw commentaar plaatst, gebruik dan [VB] tags: [VB]Uw code[/VB].

Ik geef toestemming voor de verwerking van deze gegevens en voor de weergave van mijn naam en commentaar op deze website conform ons privacy beleid.